TOMĀTU ŠĶIRNES AR ZAĻAS KRĀSAS AUGĻIEM

KIVI tomāts brīnums dārzeņu pasaulē. Augļi dzeltenzaļi, ātri pārgatavojas, lieli un vidēji lieli, ar tikai šai šķirnei raksturīgu garšu. Agra šķirne siltumnīcām, audzē atstājot centrālo galotni un vienu līdz divas pazarītes. Stāda garums apmēram 1,2 m.

ZEBRA tomāts dabas brīnums, ar savdabīgu, šķirnei vien raksturīgu garšu. Augļi dzelteni ar mākslinieciski uzgleznotu olīvzaļu svītrojumu, apaļi gludi, ar vidējo svaru 120 gr. Audzēt ieteicams siltumnīcās, atstājot centrālo galotni un vienu līdz divas pazarītes. Stāds apmēram 1,8 m garš, ar vidēju ienākšanās laiku.

SMARAGDA tomāts patiks tiem, kas vēlas ko īpašu. Augļi smaragdzaļā krāsā, ar savdabīgu, maigu garšu. Raža ienākas pakāpeniski, augļi kādu laiku nepārgatavojas un nebirst no krūma. Šķirne piemērota audzēšanai slitumnīcās un leciktīs, atstājot centrālo galotni un vienu pazarīti. Stāds 1,6 m augsts.

ZAĻAIS PIPARTOMĀTS tomāts neparastā krāsā, ar tradicionālu garšu. Augļi iegareni kā pipari, miltaini, uzgriezti nesulo, konservējot saglabā krāsu. Šķirne piemērota audzēšanai siltumnīcās, atstājot centrālo galotni un divas pazarītes. Stāds apmēram 1,8 m augsts. Ražība laba. Gatavi augļi birst no krūma.

ZAĻIE ĶIRŠI ogu tomāts vīnogu krāsā ar interesantu garšu. Audzēt ieteicams siltumnīcās vai lecektīs, atstājot centrālo galotni un trīs līdz piecas pazarītes. Stāds apmēram 1,5 m augsts.